Find de bedste tilbud på redningsveste til børn her. Vi samler de absolut tilbud på redningsvest til børn i alle aldre.

Viser et enkelt resultat

Ingen kommentarer

  1. Jeg syntes også, at det er et fornuftigt valg – og ikke mindst en billig sikkerhed, når man er til søs.

   Tak for din kommentar, Erik.

  1. Ja, og nu har han ikke råd; efter at have fået sådan en stor bøde…
   (PS: sejler altid med vesten på, så er det problem løst⛵️)

 1. Specielt synes jeg det er dårligt at anbefale oppustelig redningsvest til børn.

  Børn skal ikke have sådan et knald – de bliver forskrækkede + har måske ikke overblik til at puste den op manuelt, HVIS den svigter + hvis den ikke sidder meget perfekt ryger de ud af den + de lærer aldrig at prøve den ved at hoppe i vandet, fordi hvem vil betale for ny patron bare for at børnene kan prøve den.

 2. Når en redningsvest er så jordslået vil jeg stærkt overveje at skifte den ud. Mug og skimmel svækker materialerne og gøre den mindre indbydende at bruge. Køb nogle nye veste og vær mere omhyggelig med opbevaringen af vestene. Tag veste med hjem og opbevar dem tørt, så kan du have fornøjelse af dem i mange år

  1. Hej Sten,
   Tak for din kommentar.
   Jeg er ikke uenig, men er det ikke trængt ind i selve vesten, kan den måske reddes. Om det er tiden værd kontra den lave pris, på nye redningsveste må være op til den enkelte at vurdere.

 3. Hvad er bødestørrelsen for overskreden eftersyns interval på redningsveste.

  1. Hej Kim,
   Det udstedes der, mig bekendt, ikke bøder for. Serviceeftersyn af din private oppustelige redningsvest både kan og må man selv. Der er ingen kontrolinstans på området, det er udelukkende for din egen sikkerhed.

 4. Hej alle sammen lov er lov eksempel:
  En bil med 4 passagerer kørere vildt hurtigt over hastighedsgrænse ingen har bilbælte på bøde giver
  Hastighed en høj bøde baseret på regler for stedet fxs høj bøde plus tillæg på motorvej
  Seler lig med 4 gange 1500 KR.
  Altså ingen forskel for loven på vand eller på land rimeligt ja.

 5. Slap dog af. Endnu flere tåbelige ting, der kan udskrives bøder for, endnu mere som er forbudt og endnu mere Big Brother-samfund. Danmark er blevet langt værre end Sverige var, da vi drillede svenskerne med at kalde Sverige for “Forbuds Sverige”.
  Lad dog folket mærke en smule personlig frihed og lad ikke magthaverne tage al magten og på alle måde umyndiggøre det folk, som er Danmarks befolkning.
  Politifolkene elsker dem uendelige magt de føler, når næsten alt et forbudt og kan udløse den ene eller anden straf. Politiet tiltrækker mange magtsyge psykopater og de psykopatiske politikere elsker den magt, de kan udøve gennem politiet, som efterhånden mere er til for politikerne end for folket.

 6. Henrik Tofte. Til gengæld forventes det, at redningsmandskab, fly, skibe m.v. sætter alle sejl til, når disse tåber ikke er iført redningsveste og skal findes i en fart, når de falder i vandet eller havarerer. Skipper udsætter endvidere gaster og gæster for livsfare, ved at undlade krav om iførelse af redningsvest, og burde ifalde dobbeltstraf.

 7. Jeg lider af alle former for transportsyge.
  “Kwells” er en lille bitte tablet til at lægge under tungen. Den smelter hurtigt. Den har i mit tilfælde givet mig nogle rigtig gode oplevelser til vands.
  Jeg var på helikoptertur og havde ikke taget en Kwells. I løbet af det første kvarter, blev meget dårlig. Kwells virker også når transportsygen har ramt.

  1. Hej Anne,

   Øv, hvor lyder det træls 🙁 Men super fedt at du har du har fundet et produkt, der modvirker din transportsyge/søsyge.

   Kan det passe de ikke kan erhverves i Danmark?

   Har du prøvet nogen af de andre råd, her på siden – og hvad er din erfaring med dem, i så fald ? 🙂

 8. Jeg bruger ikke redningsvest, fordi…. jeg befinder mig lige nu på land, langt fra vand 🙂

 9. Det er også utroligt, at folk der skammer folk ud, konstant siger søfartsregler, når det nu heder søvejsregler