Lys på redningsvesten

2 kommentarer Share:

Se video, om lyset til redningsvest, nederst i artiklen – kommenter også gerne, nederst på siden, om du bruger lys i din redningsvest.

Nogen mener, at lys på redningsvesten kun er nødvendigt, hvis du sejler i mørke. Det er ikke korrekt – så simpelt kan det siges. Der er flere grunde til, at det er en god idé, at have automatisk lys på redningsvesten.

Hvis du sejler alene, og er så uheldig at falde overbord, kan du være uheldig, at skulle være i vandet i nogen timer, før du bliver fundet. Selvom du, som solosejler, kun sejler i dagslys, kan timerne fra du falder overbord, til du bliver fundet være lange. Det kan også nå at blive mørkt, før du bliver fundet.

Med lys i redningsvesten, er du meget nemmere at finde, i skumringen og i mørke. Du skiller dig tydeligt ud, fra havets elementer. Alle sejlere, er opmærksomme på lys, til søs, da de ved, det kan have forskellige betydninger.

Med nutidens LED teknologi, kan lys i redningsvesten lyse længe uden problemer. Den typiske lygte, til din redningsvest, tænder automatisk når vandet registreres, og skal slukkes manuelt, således at selv bevidstløse personer, lyser op i havet.

Hvis du benytter en konventionel redningsvest, klipses lyset på redningsvesten, og hvis du bruger en oppustelig redningsvest, klipses den på pusterøret.

Automatisk lys i redningsvesten, er den absolut billigste investering, du kan foretage i din egen sikkerhed!

Se f.eks. dette automatiske lys til redningsvest til kun kr. 145,-

Se video, om lys i redningsvest herunder – Du kan bestille lys til din redningsvest HER til kun kr. 145,-!

 

 

Vi anbefaler

2 kommentarer

    1. Jeg syntes også, at det er et fornuftigt valg – og ikke mindst en billig sikkerhed, når man er til søs.

      Tak for din kommentar, Erik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.