Bøde for manglende rednignsvest

2 kommentarer Share:

Det endte heldigvis godt, da en båd kom i problemer ud for Røsnæs havn, selvom der kun var 1 redningsvest ombord, til de 3 ombordværende. De var heldigvis i god behold, da de ankom til Røsnæs havn.

Føreren af båden, slap dog knap så heldigt, med de manglende redningsveste. Den 38-årige mand, blev nemlig sigtet for, ikke at have redningsveste med til alle ombordværende, hvilket ellers et klokkeklart lovkrav.  Den 38-årige fik en bøde. Det skriver tv-kalundborg.

Bøden for manglende redningsvest, er i skrivende stund på kr. 1.500,- pr. manglende redningsvest. Bøden, er altså her, formentlig på 3.000,- kr.

Du kan læse reglerne omkring redningsveste her. En redningsvest, kan erhverves for få hundrede kroner, og udover at den formentlig kan redde dit liv, hvis du falder overbord, eller skibet går ned, er det altså meget billigere, end de bøder der udstedes.

 

Vi anbefaler

2 kommentarer

  1. Hvad er bødestørrelsen for overskreden eftersyns interval på redningsveste.

    1. Hej Kim,
      Det udstedes der, mig bekendt, ikke bøder for. Serviceeftersyn af din private oppustelige redningsvest både kan og må man selv. Der er ingen kontrolinstans på området, det er udelukkende for din egen sikkerhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.