Redningsvest til hund

Ingen kommentarer Share:

Din hund, er en ligeså vigtig og elsket del af familien, som andre medlemmer – Derfor vælger mange også tage den med til søs, når drager på ferie, eller blot ud og nyde udsigten. Din hund, bør derfor, ligesom dig og dine børn, bære en redningsvest under sejlads.

Når du er på udkig efter en redningsvest, til din hund, bør du tage følgende med i overvejelserne:

 • Hundens vægt og størrelse
 • At hundens redningsvest har synlige reflekser, så den nemt kan findes i mørke
 • At den har en krog eller strop, så hunden kan bjærges med f.eks. en bådshage
 • At den har en stor opdrift

Da hunde, som bekendt, kommer i mange størrelser, kan de fleste redningsveste til hunde, som du finder herunder, også bestilles i forskellige størrelser, så de passer til netop din hund. Den billigste redningsvest til hund, vi har fundet, er SEA PRO, som du kan læse mere om her.

Nogen vælger også at kalde det for “flydevest til hunde” eller “hundevest”. Til mennesker, kan du få svømmeveste, også kaldet flydevest, men til en hund er det det samme. Så uanset om du ønsker det at kalde det en redningsvest, eller en flydeveste til hunde, er det den samme hundevest du får.

Er en redningsvesten til hund, et lovkrav?

Til mennesker, er der helt klar regler om, at der skal være redningsveste, i passende størrelser, til alle ombord. Men det er ikke et krav til kæledyr. Det er dog min helt klare anbefaling, at du altid sørger for, at din hund har en redningsvest på ombord. Der kan ske mange spændende ting, på den anden side af rælingen, og i et uopmærksomt øjeblik, kan det nemt ske, at hunden er i vandet. Med en hunderedningsvest, er det meget nemmere at spotte hunden i vandet, og med krogen på ryggen, kan den hurtigt og sikkert bjærges ombord igen, f.eks. med din bådshage.


SEA PRO redningsvest til hund

Denne redningsvest til hund, fra Besto, opfylder lige netop det, en hunderedningsvest skal:

 • Den har en god opdrift.
 • Den tydelige orange farve, gør det nemt at finde hunden, hvis uheldet skulle være ude
 • Pasformen giver hunden total bevægelsesfrihed
 • Beskytter hundens vitale dele mod træk og kulde
 • Kraftig strop, til at bjærge hunden
 • Den kan leveres Dag-dag
 • 30 dages returret.
  KUN KR. 174,-

 


Ruffwear Float Coat redningsvest til hund

 

Super redningsvest til hund som giver den ultimative sikkerhed og flydeevne – både i og ved vandet. Denne redningsvest til hund, kan bestilles i RØD eller orange.

 • Solidt håndtag til at løfte hunden ud af vandet.
 • Justerbar halslukning altid lukket for hundens sikkerhed.
 • Beskyttede spænder, der kan klikkes med én hånd.
 • Løkke på toppen til placering af Ruffwear Beacon lygte.
 • Reflekterende trim for øget synlighed i eller ude af vandet.

Mere om redningsvest til hund

Hvor kan jeg købe redningsveste til hunde?

Leder du efter den perfekte redningsvest til din hund? Der findes rigtige mange webshops, som sælger redningsveste til hunde, og endda til billige priser. En hurtig google-søgning vil kunne give dig en lang liste over forskellige webshops, som tilbyder hundeting, samt andre butikker, som udelukkende sælger svømmeveste til hunde.

Inden, du køber redningsvesten, kan det betale sig at undersøge webshoppen og dens anmeldelser først. Sørg også for at tjekke om redningsvesten er godkendt af staten og af de forskellige marineforeninger. Du kan selvfølgelig også købe den fra en landbaseret butik. På nettet er de måske lidt billigere, og stadig i god kvalitet.

Hvor meget koster en redningsvest til hund?

Priser på redningsvest til hund varierer meget. Det kommer både an på din hunds størrelse, mærke, garanti og kvalitet. Typisk set koster en redningsvest mellem 200-400kr. Du vil normalt kunne finde størrelser mellem XS-XL. Hvad angår farver, kan du købe redningsvestene i skarpe neonfarver såsom skrigende rød, gul, orange eller grøn. Disse farver gør det nemmere for dig at holde øje med din hund. Du kan desuden købe redningsveste med reflekser på – disse kan være en anelse dyre.

Er det nødvendigt med en redningsvest til min hund?

Hunden er menneskets bedste ven – og hvis du og din hund elsker at sejle, er det ikke bare en rigtig god idé at investere i en god redningsvest til din hund, men det er også et must. Hunde er normalt rigtige dygtige svømmere, men når det kommer til sikkerhed, er det altid fornuftigt med en redningsvest.

Er der forskel på kvalitet?

De fleste redningsveste nu til dags er meget ens, når det kommer til kvalitet. Der vil selvfølgelig altid være nogle mærker, der påstår, at deres produkter har bedre kvalitet. Det kan skyldes, at deres svømmeveste har nogle ekstra funktioner, som gør dem dyre – det kunne for eksempel være ting som komfort, pasform, kulde- og varmebeskyttelse. Men når det kommer til stykket, skal du blot sørge for, at redningsvesten passer i størrelse til din hund og, at der er garanti på den.

Vi anbefaler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.