Svømmevest – et fornuftigt alternativ

Ingen kommentarer Share:

Svømmevest

Svømmevest

En svømmevest, har en opdrift på 50 Newton, og har opdriftmateriale både foran og bagved. Opdriftmaterialet i svømmeveste er oftest skum. Svømmeveste har ingen krave, og vender derfor ikke den overbordfaldne, som en redningsvest gør. Derfor er den ikke effektiv, hvis den overbordfaldne er bevidstløs.

Svømmeveste anbefales kun til øvede svømmere, og kun i beskyttet farvand. Men her, giver den til gengæld stor bevægelsesfrihed.

Du kan vælge en svømmevest, hvis du:

  • Er en erfaren svømmer
  • Ikke sejler alene
  • Har nemt ved at tilkalde hjælp, f.eks. ved hjælp af en håndholdt VHF.


En svømmevest giver en lille opdrift, i forhold til en redningsvest, men giver det, som ofte skal til, for at kunne svømme i land, eller tilbage til din båd, hvis du skulle være uheldig at falde over bord. Svømmevesten, hjælper dog ikke med at holde luftvejene fri.

Der er mange meninger om svømmeveste, men de er et godt og fornuftigt alternativ til en redningsvest, og det er altid bedre at bære en 50 N svømmevest, end slet ikke at bære nogen vest.

Hvilken svømmevest skal jeg vælge? 

Der er mange muligheder, for at købe en god svømmevest til billige penge. Vi har ledt nettet tyndt, og fundet en række gode bud, på fornuftige svømmeveste. Vi har udvalgt svømmevestene og virksomheden ud fra følgende parameter:

  • Svømmevesten opfylder kravene, i gældende lovgivning til godkendelser
  • Der loves hurtig levering (Typisk dag-dag)
  • Priserne er lave
  • Produktet er et kvalitetsprodukt
Svømmevest Klassisk svømmevest med god bevægelighed. Super værdi til prisen!

Kun kr. 169,-

Bestil “Fit & Float” redningsvest her

Med Helly Hansen Sport II svømmeveste får du en billig, ISO-godkendt redningsvest med god bevægelsesfrihed til fast, lav pris. Kommer med justerbart bælte og meget blødt PVC-skum. Svømmeveste med meget behagelig pasform.

Kun kr. 295,-

Bestil Helly Hansen Sport II svømmevest her

Letvægts sejlsportvest fra Helly Hansen i sort/rød farve. Vesten er med 50 Newton, og er 60% mere kompakt. Det betyder, at du får en meget stor bevægelsesfrihed, og den er utrolig let. Sejlsportvesten er perfekt til den aktive sejler, jollesejler, windsurfer, kitesurfer, paddle boarder og lign. Sejlsportvesten fra Helly Hansen vejer kun 430 gram.

Kun kr. 448,-

Bestil Helly Hansen Comfort Compact her

 

 

 

 

 

Vi anbefaler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.