Husk sikkerheden når du er til søs

Ingen kommentarer Share:
Husk sikkerheden når du er til søs
Husk sikkerheden når du er til søs

Hvis du er ny til at færdes på vandet, og hvis du først for nylig har fået din båd, er det meget vigtigt altid at huske på sikkerheden, når du færdes til søs. Her er der meget, der kan gå galt, og det er langt hen af vejen dit ansvar, at der ikke kommer til at gå noget galt. Selvfølgelig skal de andre både på vandet også passe på, men du har om ikke andet så i hvert fald ansvaret for din egen båd og sejlads.

Der skal være styr på papirer og forsikringer

For det første er det vigtigt at have styr på alt det praktiske. Hvis du bliver stoppet af kystvagten eller politiet, er det vigtigt at have styr på papirerne og dine forsikringer samt bevis, så du ikke får noget i klemme der. Det er blandt andet også vigtigt at have de rette forsikringer, så du er dækket ind, hvis der nu skulle ske noget med din båd, eller hvis du kommer til at forvolde skade på andre både eller andre mennesker, mens du sejler.

Medbring altid redningsveste

Så er det også meget vigtigt altid at have redningsveste med på båden. Her skal der være en redningsvest til alle ombord på båden, og har du ikke det, kan du ende med at få en stor bøde, hvis du bliver stoppet af politiet på vandet. Så husk altid at kigge efter, om du har redningsveste nok ombord på båden, inden du sejler ud, og at der er nok redningsveste til alle. Mangler du nye redningsveste, er det meget nemt at bestille nye på nettet, så du kan få købt ind til alle mand på din båd, når du sejler ud.

Alle ombord skal være opmærksom på sikkerheden

Det er også en rigtig god ide at instruere alle ombord på din båd om sikkerheden. Selvom der er mange, der godt kan finde ud af at opføre sig pænt ombord på en båd, er det meget vigtigt lige at gennemgå det, især for personer der er nye på vandet, og som ikke er vant til at sejle. Her kan det være rigtig godt lige at ridse sikkerhedsinstruktionerne op, som du har på din båd, så du kan sørge for, at det bliver en god tur på vandet, og at der ikke er nogen, der ender med at komme til skade.

Lån penge til ny båd

Ligesom du kan få et billån uden udbetaling, kan det også meget nemt lade sig gøre for dig at låne penge til en båd. Så har du endnu ikke fået din egen båd, eller har du bare fået lyst til at købe en ny model, er det bare med at finde det helt rette lån i dag. Det er meget nemt at låne penge til en båd nu om dage, især hvis du vælger at ansøge om dit lån på nettet. Det tager ikke lang tid at sende din ansøgning afsted, og så kan du ellers snart nyde godt af din nye båd.

Vi anbefaler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.