Husk kaffen når du skal ud at sejle

Ingen kommentarer Share:

Er du glad for at sejle, eller er du først lige begyndt på det, kan det være en rigtig god idé at huske at få din kaffe med ombord, når du skal ud på vandet. Det går jo ikke, hvis du ikke kan få kaffe, så længe du ikke er i havn. Derfor handler det også om at være velforberedt, når det kommer til kaffe på havet.

Er du mere til te, kan du læse mere om hibiscus te her.

Der er altid plads til en kaffemaskine ombord

Næsten uanset hvor stort eller lille et skib du har, bør der altid være plads til en kaffemaskine, så du har mulighed for at få dig en dejlig og frisklavet kop kaffe, selvom du er ude at sejle. Bare fordi du er på havet, betyder det jo ikke, at du ikke skal have mulighed for at kunne drikke en varm kop kaffe i ny og næ. Det vil resten af besætningen ombord på skibet nok også sætte stor pris på, og hvis du har mangel på plads, kan du jo bare vælge en mindre kaffemaskine, hvis du kan finde sådan en.

Du behøver ikke at nøjes med instant kaffe

Selvom du sikkert har været vant til at lave instant kaffe, når du er ude at sejle, er det ikke sikkert, at du behøver at nøjes med det. Har du plads til at få en kaffemaskine ombord på din båd, er det jo bare med at få den installeret, så du ikke længere er nødt til at drikke instant kaffe, der bestemt ikke er den bedste kaffe på markedet. Der findes mange bedre former for kaffe, og derfor er det jo bare med at finde en kaffemaskine, der passer til din båd.

Ingen kahyt? En god termokande er et must

Har du absolut ingen mulighed for at lave kaffe ombord, kan du jo med fordel købe dig en rigtig god termokande, så du har mulighed for at tage kaffe med ombord på din båd. En god termokande behøver ikke at koste alverden, men den kan være guld værd at have med til søs, hvis du gerne vil have kaffe under sejladsen. Med Senseo kaffe puder er du altid sikret en god kop kaffe.

Husk kaffen når du skal ud at sejle
Husk kaffen når du skal ud at sejle

Vi anbefaler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.