Vær rolig på vandet – uanset dine passagerers størrelse

Ingen kommentarer Share:

Det er skønt at være på vandet, og det fungerer for mange også som et afstressende frirum, hvor man kan slappe af. På trods af dette, kan der dog stadig godt være ting at bekymre sig om, der kan forstyrre den afslappede stemning på båden.

Heldigvis kan nogle af disse bekymringer afværges ved f.eks. at bære en redningsvest i den rette størrelse, og i det hele taget have styr på nogle ting, inden turen.

Redningsvesten kan være en lille ting med stor betydning

Det er vigtigt, at der er passende redningsveste til alle på båden. Har man en med ombord, der er på vej mod de 150 kg., er det altså vigtigt, at man har en redningsvest til 150 kg. med. Det nytter ikke noget, at redningsvesten kun kan bære 80 eller 100 kg., hvis en af passagererne vejer mere end det.

Hvis der ikke er styr på, at der er en redningsvest, som er god nok til, at den kan bære personen, den sidder på, er der ingen, der er rolige. Den, der har redningsvesten på, bekymrer sig om, om de risikerer at drukne, hvis de falder i vandet. De andre passagerer er samtidig også urolige for, hvad man risikerer, hvis man har en redningsvest på, der ikke kan bære en.

Få styr på hverdagsbekymringer inden turen

Udover, at man skal sørge for, at der er redningsveste om bord, der passer til både dem på 20 kg. og dem på 150 kg., er der også andre ting, det er godt at have styr på, inden man sejler afsted. Jo mere man har styr på, inden man sejler, jo mindre er der, man kan komme til at tænke på, når man er på vandet.

Det kan f.eks. være rart, at der er gjort rent, ordnet vasketøj, og at der er styr på indkøbene. Det bliver heldigvis nemmere og nemmere at få klaret indkøbene, og meget kan bestilles online. Hvis man har brug for det, kan man endda også klare grænsehandel online nu.

Der er altså rig mulighed for at få styr på en masse, så man ikke behøver at bekymre sig om det, når man sejler på vandet og slapper af.

Vær rolig på vandet - uanset dine passagerers størrelse
Vær rolig på vandet – uanset dine passagerers størrelse

Vi anbefaler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.