Derfor bør du investere i en redningsvest 

Ingen kommentarer Share:

Livet til søs er både skønt og dejligt og er samtidig en helt unik måde at udforske det smukke hav på. Dog kan det desværre også være utrolig farligt, hvis man ikke har udstyret i orden.

Her får du 3 vigtige grunde til, at du bør investere i en redningsvest.

1. Manglende redningsvest er ofte årsag til dødsfald

En redningsvest ligger nummer 1 på listen, når det kommer til din og familiens sikkerhed ombord på en båd. Desværre ser folk ofte let i gennem fingrene med redningsvesten, da de føler sig overbevist om, at de ikke kommer ud for en ulykke, hvor de får brug den.

Dette har desværre resulteret i mange triste dødsfald, da en bådulykke ofte er umulig at forudse, og det altså derfor er vigtigt altid at være udrustet med en redningsvest under sejlads.

2. Redningsvest er et lovkrav

Udover at redningsvesten er essentiel for din sikkerhed, så er det faktisk også et lovkrav, at der er en redningsvest til alle ombordværende. Hvis dette ikke overholdes, så har politiet ret til at opkræve en bøde på helt op til 1500,- pr. manglende vest.
Dette ville naturligvis være en super ærgerlig og dyr måde at starte en god sejletur ud på, hvorved det altså kun ville kunne betale sig at købe en redningsvest – da den må siges at være en god og billig investering i forhold til din og familiens sikkerhed.

3. Tag på bådferie med ro i maven

Flere og flere familier er begyndt at foretrække at holde ferie på det blå vand i form af sejlerferie til forskellige destinationer i udlandet eller blot en bådferie til Bornholm, der findes et hav af forskellige muligheder.
Dette forstår man naturligvis godt at mange familier foretrækker, da en bådferie giver mulighed for massere af frisk luft og samtidig opleve havet på en unik og anderledes måde.

Dog kræver sådan en ferie også lidt ekstra overvågning af børnene, da de let kan falde ud over kanten af båden og i værste tilfælde omkomme på grund af den manglende redningsvest. Derfor er det altså igen en rigtig god ide at investere i en redningsvest, hvis man vil nyde sin bådferie med ro i maven.
Der findes redningsveste i stort set alle farver, størrelser og print i dag, så det er næsten umuligt ikke at finde en, som vil falde i familiens smag. Ved at lade dine børn vælge deres egen redningsvest, så er der også større chance for, at de finder den sjov og spændende at have på.

Så investér i en og find din rejse med ro i maven allerede i dag.

Derfor bør du investere i en redningsvest
Derfor bør du investere i en redningsvest

Vi anbefaler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.