Så mange redningsveste har fejl – Du bliver overrasket! 😳

Ingen kommentarer Share:

Det kan ikke siges nok – en redningsvest kan redde liv. Mange brugere vælger idag en oppustelig redningsvest, hvilket da også er et fornuftigt valg, blandt andet fordi den øgede komfort, gør sandsynligheden større for at den anvendes.

I oktober 2018, sprang en kun 24-årig overbord fra et sejlskib, fordi ejeren satte ild til skibet, for at få forsikringssummen udbetalt. Den handling er i sig selv forfærdelig, med den unge mand bar en selvoppustelig redningsvest – Den blev bare ikke udløst. Manden druknede desværre.

En oppustelig redningsvest kræver vedligeholdelse, og nærmest vigtigst af alt: Kontrol. Se sejlsikkerts “Tjek din redningsvest” guide herunder (Klik for større billede).

Sejlsikkert - Serviceeftersyn af oppustelig redningsvest På ovenstående guide til serviceeftersyn af din oppustelige redningsvest, er der kun 7 simple punkter. Det tager med andre ord, ikke ret lang tid at udføre et serviceeftersyn.

>>> Find servicesæt til din oppustelige redningsvest her <<<

>>> Find servicesæt til din oppustelige redningsvest her <<<

Hvor mange oppustelige redningsveste har fejl?

Hele 5-15% af alle oppustelige redningsveste har fejl, der gør dem farlige at anvende. Så husk at lave serviceeftersyn på din oppustelige redningsvest. Er din redningsvest for gammel, anbefaler vi at købe en ny.

>>> Køb billige, selvoppustelige redningsveste HER <<<

Vi anbefaler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.